Zoekt u een transporteur voor uw zendingen

JLN Transport BV is de specialist op het gebied van consumentenleveringen. Van meubeltransport tot wit- en bruingoed. Hierbij stopt onze service niet bij de eerste drempel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kom snel solliciteren

JLN Transport zoekt nieuwe chauffeurs!

Wil jij een zelfstandige baan bij een dynamische onderneming? Denk jij graag mee met je klanten en met je collega’s? Ben jij die enthousiaste chauffeur met een positieve instelling? Of die bijrijder die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zoeken we jou! JLN transport heeft vacatures voor gemotiveerde collega’s voor diverse distributiewerkzaamheden. Kom jij werken in ons gezellige team? Kijk snel hier voor de baan die bij jou past.

Snel, betrouwbaar en duurzaam

Voor een enkel pakketje tot jaarrond meubelleveringen. Van internationaal zakelijk transport tot witgoedleveringen in het volgende dorp. Van ophalen aan de deur tot op- en overslag. JLN Transport uit Etten-Leur doet het allemaal. Met ruim 25 jaar ervaring, een up-to-date wagenpark en een sterk team specialisten zorgen wij voor snel, betrouwbaar en duurzaam transport. Altijd op maat, altijd met optimale service. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Weten of het sneller kan? Betrouwbaarder? Offerte nodig?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je snel terug!

JLN Transport is de specialist in snel en betrouwbaar transport op maat

Snelle leveringen met oog voor detail en aandacht voor jouw klanten. Op maat en met de zorg die jouw producten verdienen. Inclusief op- en overslag. Lees meer over onze diensten.

Altijd al mooie rondjes willen rijden? Solliciteer direct

Maak kennis met JLN Transport

Vind jij het heerlijk om achter het stuur te zitten? Elke dag weer nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is de transportsector echt iets voor jou. Bij JLN Transport in Etten-Leur vind je bovendien een heel gezellig team, veel verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden. Wil je weten hoe dat is? We vertellen je er graag meer over. Klik hier om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Leuke collega’s
  • Afwisselende opdrachten
  • Rijden door prachtig Nederland

“Of het nu gaat om onderhoud aan het gebouw, de heftrucks of de vrachtwagens: ik houd me er mee bezig. Sleutelen is mijn hobby, dus ik ga met plezier naar mijn werk. Elke dag – of eigenlijk zelfs elke minuut – is anders. Ik zie elke klus als een nieuwe uitdaging. Het is mijn taak om te zorgen dat de chauffeurs veilig de weg op kunnen. Dat is ook de reden dat we alle keuringen hier zelf doen. Zo weten we zeker dat het goed gebeurt.”

Jos (monteur)

“Ik ben in 2006 in het oude pand begonnen, deze loods is veel groter. Mijn taak is binnenkomende goederen op de juiste plaats te zetten en zorgen dat de spullen op tijd klaarstaan voor het transport. Ik vind het fijn dat ik de vrijheid heb om zelf mijn dag in te plannen. De ene dag is het hard werken, de andere dag kan ik wat rustiger aandoen. Sommige chauffeurs komen hier regelmatig laden en lossen, dat is wel zo gezellig.’’

Toon (loodsmedewerker)

Ons nieuws

De historie

van JLN Transport

In ruim 25 jaar groeien van een enkele bestelauto tot een bloeiend familiebedrijf: daar zijn we trots op. Het bewijst dat onze echte aandacht voor de wensen van onze klanten werkt. De persoonlijke aanpak en optimale service van de beginjaren zijn er nog steeds. Tegelijkertijd is er veel veranderd.