Meer dan alleen transport...

JLN Transport staat voor meer dan alleen transport.

Tevreden klanten en relaties voor de lange termijn: dat zijn onze kernwaarden. Daarom vormen jouw specifieke wensen en behoeften de kern van onze dienstverlening. Daar stemmen we alles op af. We schakelen snel, leveren maatwerk en service en zijn bovenal jouw betrouwbare transportpartner.

Modern, duurzaam en gevarieerd wagenpark

Hoe en met welke wagen jouw producten worden geleverd, straalt af op jouw imago. Daarom houden we ons wagenpark voortdurend up-to-date. Ze zien er representatief uit, net als onze chauffeurs. En we kunnen ze live volgen met ons Track & Trace-systeem. Zo zien we elk moment van de dag waar jouw producten zich bevinden. Vanzelfsprekend is ons wagenpark ook gevarieerd, zodat we je steeds de beste oplossing kunnen bieden. Alle auto’s zijn daarnaast voorzien van Cargo-Lock, wat zorgt voor een optimale beveiliging van je lading onderweg. Tot slot beschikken onze auto’s over een eco-drive systeem, dat zorgt voor een beheerst en gecontroleerd rijgedrag. Zo dragen we bij aan duurzaamheid en daarmee een schoner milieu.

Modern pand en beveiligde opslagruimte

Je vindt JLN Transport BV aan het Zwarthoofd 10 in Etten-Leur. In ons moderne pand zijn niet alleen ruime kantoren, maar ook ongeveer 1.500 m2 opslagruimte en 1.500 palletplaatsen. Daar houden we je producten naar wens in opslag. Om dat zo veilig mogelijk te doen hebben we ons pand beveiligd volgens de hoogste norm (borgklasse 4) en TAPA SFR A. Met de buitendetectie, schrikdraad, onderdoorgraafbeveiliging, toegangscontrole en een camerasysteem kun je bij ons met een gerust hart je hoogwaardige goederen opslaan.

Professionele planning, altijd bereikbaar

Snelheid en betrouwbaarheid. Dat kan in de transportwereld alleen door een optimale efficiency. Met de jarenlange ervaring van onze planners en onze geavanceerde planprogramma’s realiseren we elke dag de meest optimale routes. Bovendien staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week gereed om maatwerk te leveren.

Koploper in digitalisering

Ook vergaande digitalisering is onmisbaar voor efficiency in de transportsector. Daar investeren we dan ook flink in. Zo hebben we naast ons Track & Trace-systeem onder andere een Warehouse Management Systeem voor de voorraad van de loods en een planningssysteem en transportmanagementsysteem voor de optimale routeplanning. In alle auto’s zitten natuurlijk boordcomputers en met onze eigen interne app lopen we in onze markt voorop. Met deze slimme en praktische communicatietool – COMTO – staan we als collega’s altijd met elkaar in contact. We delen er HR-processen, verlofaanvragen, bedrijfsdocumenten, nieuws, events én een informeel platform tussen collega’s. Zo kunnen onze werknemers voor alles op één plek terecht. Dat merk je ook als klant, want met de app maken we ook koppelingen met het rittensysteem. Zo zien chauffeurs en bijrijders in één oogopslag met welke auto en hoe laat ze de volgende dag starten.

Fijne mensen, goede relaties

Een sterk team maakt altijd het verschil. Ons team begrijpt dat de klant altijd centraal staat. Met elkaar werken ze steeds aan oplossingen, ook als dat een grote uitdaging is. We bewegen mee met de bedrijfsprocessen van onze klanten, niet andersom. Onze standaardreactie op elke vraag is dan ook: dat gaat ons lukken! Een team met zo’n instelling is veel waard. Net als goede en jarenlange relatie met prettige klanten en leveranciers. Wederzijds vertrouwen is alles in deze branche en daar zijn we zuinig en trots op!

Joey Directeur/ Eigenaar 076-5033819 optie 4 joey@jlntransport.nl
John Operationeel manager john@jlntransport.nl
Rob Sales and IT manager rob@jlntransport.nl
Charelle Leerling planner 076-5033819 optie 1 charelle@jlntransport.nl
Lincy Hoofd administratie 076-5033819 optie 2 lincy@jlntransport.nl
José Administratief medewerkster 076-5033819 optie 2 jose@jlntransport.nl
Michelle Administratief medewerkster 076-5033819 optie 2 michelle@jlntransport.nl
Iris Administratief medewerkster 076-5033819 optie 2 iris@jlntransport.nl
Jessica Administratief medewerkster 076-5033819 optie 2 jessica@jlntransport.nl