Diensten

Op verschillende gebieden kunnen wij u van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan:

Nationaal- en internationaal sneltransport
Alle urgente transporten welke direct bij u opgehaald worden en direct doorgeleverd worden aan de eindontvanger. Zowel nationaal- en internationaal. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

 

Contract vervoer
Wanneer het werk het vereist om duidelijk afspraken en verplichtingen van beide kanten vast te leggen denken wij graag met u mee. U vindt in JLN Transport BV uw betrouwbare partner.

Consumentenleveringen
Eén van de specialisaties van JLN Transport BV is het leveren aan consumenten. Vaak wordt gebruik gemaakt van een chauffeur en bijrijder die met grote zorgvuldigheid leveren aan de klant. Onze bezorgers worden hiervoor speciaal opgeleid.

Meubeltransport
Het bezorgen van meubels bij consumenten zien wij als een aparte specialisatie. Speciaal opgeleid en met behulp van verschillende hulpmiddelen verzorgen wij het traject van bezorging tot montage.

Geconditioneerd vervoer
JLN Transport verzorgt ook het vervoer van geconditioneerde goederen. Het behandelen en vervoeren van geconditioneerde goederen dient met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid te worden uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van de goederen wordt gewaarborgd. De temperatuur in onze koelwagens kan variëren van -20 tot +20 graden Celsius.

Op- en overslag
JLN Transport biedt meer dan alleen een uitstekende opslagruimte voor uw goederen. Zo kunnen wij voor u ook het transport verzorgen, laden en lossen, orderpicken, stickeren/labelen, palletiseren en foliën. Daarnaast is uw voorraad live te zien via internet middels ons Warehouse Management System (WMS).

Gevaarlijke stoffen

JLN Transport verzorgt ook het (snel)transport van gevaarlijke stoffen (ADR). Wij zijn gecertificeerd om alle ADR klassen te vervoeren.

LOO_1824