JLN Transport nieuwe dienstverlener Wecycle

JLN Transport nieuwe dienstverlener Wecycle

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat JLN Transport met ingang van 20 januari 2020 aan de slag gaat als nieuwe dienstverlener van Wecycle.

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat JLN Transport met ingang van 20 januari 2020 aan de slag gaat als nieuwe dienstverlener van Wecycle. Met het vertrek van de Rooy Transport is Wecycle opzoek gegaan naar een waardig opvolger die het transport van en naar onze servicepunten op zich zou kunnen nemen. Met trots kunnen wij melden dat JLN Transport deze taak gaat vervullen.

De Rooy Transport heeft in 2019 aangegeven te willen stoppen met de werkzaamheden voor Wecycle. Wecycle heeft naar alternatieven gekeken voor de invulling van het transport. Hierbij is JLN als nieuwe dienstverlener aangewezen. JLN zal het transport in Zuid-West Nederland voor haar rekening gaan nemen. Regio’s Zuid-Holland en Limburg zullen worden overgenomen door Vonk & Co, die reeds zijn aangesloten bij Wecycle.

JLN is al 25 jaar een begrip op het gebied van consumentenleveringen, dat met een eigen wagenpark en opslag en een goede match in netwerk een perfecte partner is voor Wecycle.

Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u contact opnemen met onze afdeling Operations via onderstaande gegevens.