MEER DAN ALLEEN TRANSPORT...

JLN Transport staat voor meer dan alleen transport.
Uw specifieke wensen en behoeften vormen de kern van onze dienstverlening. Klanttevredenheid en een relatie voor de lange termijn zijn sleutelwoorden in onze aanpak. Snel kunnen schakelen, het leveren van maatwerk en service zijn onze speerpunten.

 

Schadevrij, modern en gevarieerd wagenpark
We proberen ons wagenpark zo up-to-date mogelijk te houden. Hiermee creĆ«ren we een professionele uitstraling richting de klant. Al onze auto’s zijn uitgerust met een Track & Trace systeem waarmee we onze auto’s live kunnen volgen. Daarnaast beschikken onze auto’s over een eco-drive systeem dat zorgt voor een beheerst en gecontroleerd rijgedrag wat bijdraagt aan duurzaamheid voor het milieu. Tevens zijn alle auto’s voorzien van Cargo-Lock. Dit systeem zorgt voor een optimale beveiliging van uw lading onderweg.

Professioneel pand en opslagruimte
In 2008 heeft JLN Transport BV zich gevestigd in het nieuwbouw pand aan het Zwarthoofd 10 in Etten-Leur. Dit moderne pand beschikt over ruime kantoren, ongeveer 1500 m2 opslagruimte en 1500 palletplaatsen. Het pand is beveiligd volgens de hoogste norm (borgklasse 4). Buitendetectie, schrikdraad, onderdoorgraaf beveiliging, toegangscontrole en een camerasysteem maken het pand onder andere uitermate geschikt voor opslag van hoogwaardige goederen.

Professionele planning
De jarenlange ervaring van onze planners en geavanceerde planprogramma’s blijken de ideale oplossing te zijn om dagelijks optimale routes te realiseren. 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn om klaar te staan voor onze opdrachtgever is bij ons een standaard.

Personeel
Onze chauffeurs zijn vaak niet alleen ons visitekaartje maar ook dat van u. JLN Transport selecteert dan ook zorgvuldig haar personeel en zorgt voor training en scholing. Al onze personeelsleden zijn in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag.